Ontdek het arrangement Restaurant Dirkjan Decock & Hotel Cobergher in Kortrijk

Geniet van een exclusief arrangement waar gastronomie en luxe samenkomen

Restaurant Dirkjan Decock en Hotel Cobergher slaan de handen in elkaar om een unieke ervaring aan te bieden. 
Ons exclusieve arrangement "Utopia" combineert dineren, overnachten en ontbijten in een ongeëvenaarde setting.

Gastronomisch diner + Overnachting in de suite met ontbijt + Toegang Wellness
Vanaf €330 per persoon op basis van een dubbele bezetting per kamer.

Culinair Genieten bij Restaurant Dirkjan Decock (15/20 Gault&Millau)

Voor het diner verwelkomen we u bij Restaurant Dirkjan Decock (Gault&Millau 15/20), waar u zult genieten van het Utopia-menu: een weerspiegeling van het seizoen, ingegeven door de superieure kwaliteit die dagvers geleverd wordt. Puur, creatief en delicieus.

Inbegrepen:
- 5-gangen diner (Utopia menu) tijdens de week 4 gerechten
- Een glas champagne met startgerechtjes
- Wijn, water en koffie/thee met huisgemaakte mignardises
- Inclusief shuttle verplaatsing heen en terug

Overnachten en ontbijten in het Cobergher Hotel (*****)

Laat u verrassen door de romantiek van een dromerige inrichting van het hotel.
Fijne suites die door hun decoratieve interieur en oog voor detail een grote indruk maken.

Inbegrepen:
- Valet parking service bij aankomst
- Exclusieve toegang tot het Cobergher relaxatieverdiep met Hammam en Sauna
- Uitgebreid Ontbijt van continentale lekkernijen tot warme gerechten

 

Beschikbaarheid en prijzen

Tijdens de week (dinsdag, woensdag, donderdag):
€ 660 all-in voor twee personen.

Tijdens het weekend (vrijdag, zaterdag):
€ 710 all-in voor twee personen.

 

Hoe uw  Utopia arrangement boeken?

U kan via onze reservatie module van Resengo een arrangement boeken onder 'Promoties'

MEER Over Ons

Dirkjan Decock

Dirkjan is geen gewone chef. Met zijn expertise in private dining, een voorliefde voor kunst en een kritische zelfreflectie tast hij de grenzen van zijn keuken af. Om zijn gasten door een unieke culinaire ervaring te loodsen ontpopt hij zich tot vakman die alles wat hij serveert eigenhandig bereidt. Zo transformeert hij genereuze smaken naar creatieve gerechten met een boodschap. Daarom is het voor Dirkjan zo cruciaal om het verhaal achter zijn producten persoonlijk met zijn gasten te delen.

Contrastrijk portret van Chef Dirkjan Decock
Krachtig zwart-wit portret van gastvrouw en sommelier Hilde Reynaert

Hilde Reynaert

Door haar jarenlange ervaring weet Hilde als geen ander hoe ze gasten een thuisgevoel kan geven – een persoonlijke stijl die ze als gastvrouw doortrekt in de elegante aankleding van het restaurant, de uitgebalanceerde wijnkaart tot zelfs de sfeervolle playlist. Gepassioneerd door haar vak is ze gedreven om nieuwe paden te verkennen en zichzelf verder te ontplooien. Zo verdiept Hilde zich in de prestigieuze WSET-vervolgopleidingen om van de wijnkaart haar persoonlijk verhaal te maken.

Ontdek het arrangement Restaurant Dirkjan Decock & Hotel Cobergher in Kortrijk

No items found.

RESERVEER JE TAFEL

Door de signatuur van mijn gerechten kan ik geen aanpassingen doorvoeren in het menu. Bedankt alvast voor jullie begrip. We kunnen wel rekening houden met (levensbedreigende) allergieën. Bij twijfel, bel ons even op.

Vis op een bord met blauwe achtergrond

MET MEER DAN 6?

Een tafel reserveren voor meer dan 6 personen is om praktische redenen enkel mogelijk in de week en niet in het weekend. Groepsreservaties kunnen enkel telefonisch of per e-mail geboekt worden. Voor groepen vragen we een voorschot van 60 EUR per persoon.